Clubreis ELZAS 2023

In deze brief vindt u nadere toelichtingen voor de medereizigers. Op de bus zelf zal er nog een reisboekje worden uitgedeeld met bijkomende praktische en toeristische informatie. Verder zal onze reisleider Danny, op de bus, meer informatie over onze bezoeken geven.

Achttien reizigers vertrekken aan de Visserijschool te Oostende om 08.00 uur. (Misschien een beetje vooraf komen voor inladen van bagage).

Na een picknick (zelf meebrengen! maar Probus zorgt voor de drank), bezoeken we het Centre Pompidou in Metz om daarna de eerste dag te besluiten met een Elzasser menu in Ostheim.

De volgende dag bezoeken we “Vitra” (Designmuseum en Fire station) en het automobielmuseum in Mulhouse.

De derde dag reizen wij naar Colmar (Unterlinden), Ribeauvillé (met een in de Elzas obligate wijndegustatie) en eindigen wij in Riquewihr.

De laatste dag gaan wij varen op de Ill in Straatsburg en eindigen wij met een laatste lunch in het wondermooie Kammerzell hotel.

Als alles naar wens verloopt komen we hopelijk voldaan en tevreden aan in Oostende aan de visserijschool omstreeks 22.30 uur. 

Het saldo van deze reis bedraagt 600 € per persoon, te storten op onze rekening BE88 0682 1644 7241, graag tegen vrijdag 10 mei 2023.

N.B. Ons hotel in Ostheim : Au nid de cigognes, tel. 0033 3 89 47 91 44